Algemene voorwaarden

Bestellen

Na het plaatsen van de artikelen in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en uw bestelling te bevestigen. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens.

Betalen

Het bedrag dient binnen 7 dagen overgemaakt te zijn. Na 7 dagen vervalt de bestelling. Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling binnen drie werkdagen in behandeling genomen. “Hebbedinges” kan geen garanties geven over de verzendtijd.

Garantie

De artikelen worden in een beschermende verpakking verstuurd via Postnl.
Wanneer bij het verzenden toch gebreken zijn ontstaan aan de artikelen kunt u het binnen 2 werkdagen terugsturen en wordt het gratis gerepareerd of (wanneer dat niet mogelijk is) wordt het geld aan u terug gestort. U dient hierover wel eerst via de mail contact op te nemen, alvorens het artikel terug te sturen.  Over het zoekraken bij Postnl kunnen wij geen garantie en/of geld retour geven.

Prijzen en verzendkosten

Alle prijzen op de site zijn exclusief verzendkosten en omdat wij sinds 1 januari 2020 gebruik maken van de Kleineondernemersregeling, rekenen wij geen BTW. 
Er wordt standaard € 4,35 (voor België € 10,15) in rekening gebracht voor de verzending, voor artikelen die door de brievenbus passen. Voor artikelen die met pakketpost verstuurd moeten worden wordt € 6,95 (€19,95 voor België) verzendkosten gerekend. Wanneer een artikel niet door de brievenbus past, staat dit bij het artikel vermeld.

Retourneren

Als u niet tevreden bent met het artikel, of u heeft een andere reden waarom u het artikel terug wilt sturen dan kunt u het naar ons retourneren.  U kunt het artikel (mits in ongebruikte staat en in de originele verpakking) binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, waarna wij u het bedrag  zo snel mogelijk (doch binnen 14 dagen) aan u terug betalen.
Neemt u hierover eerst contact met ons op, zodat wij met u kunnen overleggen waar u het artikel naar toe kunt sturen (verzendkosten zijn voor rekening van de klant) of waar u het artikel kunt afleveren. U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@hebbedinges.nl of te reageren op één van de mails die u ontvangen heeft mbt uw bestelling.

Privacy

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken. Wij gebruiken uw gegevens nooit voor promotiedoeleinden en uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Overig

Het kan gebeuren dat een artikel al verkocht is op het moment dat u het bestelt. U kunt dan voor een ander artikel kiezen, of wij storten u het bedrag meteen terug. U wordt hierover via de mail op de hoogte gebracht.

Onderhoudsadviezen

Ondanks dat alle artikelen met zorg zijn gemaakt, kan het gebeuren dat er iets kapot gaat. Wij adviseren u de artikelen die van stof zijn gemaakt niet te wassen, omdat zij van verschillende stoffen gemaakt zijn. Wilt u het artikel toch wassen, doe dit dan met de hand. Laat het artikel nooit in het sop staan. Op verlies van losse kleine onderdelen kunnen we geen garantie geven.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2022 Hebbedinges | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel